Reguli pentru relațiile la distanță


Relațiile la distanță pot fi foarte complicate și de cele mai multe ori se întâmplă să nu reziste foarte mult timp, cauzele principale fiind nesiguranța dintre parteneri și lipsa comunicării corespunzătoare.

Iată însă câteva reguli pe care le poți urma pentru a putea susține o relație la distanță reușită:

Comunicati cat mai mult

Fie ca o faceti la telefon, prin mesaje, e-mailuri sau prin interemediul retelelor de socializare, comunicarea este cheia in relatiile la distanta. Pentru ca va vedeti destul de rar, convorbirile telefonice si cele prin intermediul Skype-ului sunt cele mai recomandate. Astfel va puteti conecta mult mai usor, va puteti da seama de anumite lucruri care ar fi imposibil de observat prin intermediul banalelor mesaje.

Planificati intalnirile cu regularitate

Consultati-va programele si vedeti cand sunteti liberi amandoi pentru a putea petrece timpul impreuna. Trebuie sa existe un echilibru in ceea ce priveste intalnirile voastre si sa fie regulate. De preferat ar fi sa va vedeti cel putin o data sau de doua ori pe luna, dar daca acest lucru este imposibil, atunci trebuie sa ajungeti la un compromis si sa stabiliti timpul si perioada de intalnire.

Planuri de viitor

Nu trebuie sa va ganditi neaparat la nunta sau la planuri marete, cum ar fi schimbarea domiciliului unuia dintre voi. Planurile de vacanta trebuie sa fie comune pentru a putea petrece tot timpul liber impreuna. Cel mai bine ar fi sa plecati singuri in vacanta, pentru a avea mai multa intimitate si mai mult timp pentru voi.

Nu neglijati viata sexuala

Pentru ca nu sunteti alaturi unul de celalalt in fiecare zi, viata sexuala va avea cu siguranta de suferit daca nu sunteti deschisi la discutii si modalitati de exploatare a acestei laturi.

Renuntati la gelozie

Este greu sa nu stii ce face, sa stii ca nu ai cum sa ajungi la el ori de cate ori ai vrea si ori de cate ori ai simti nevoia, dar asta nu iti da dreptul sa faci ca trenul pe linie atunci cand nu iti raspunde la telefon, sau intarzie la raspunderea unui mesaj. Gelozia (si aici ma refer la gelozia exagerata) este cel mai mare inamic al relatiilor pentru ca de aici pornesc cele mai multe certuri, cele mai grave discutii, lucruri ce duc la destramarea lenta, dar sigura, a unei relatii.

Citește mai multe pe kudika.ro

Comentarii Facebook