Reacţia INCREDIBILĂ a unei femei. Ce a făcut din gelozie


O femeie din america a fost arestată după ce şi-a găsit soţul în pat cu o altă femeie şi i-a ameninţat cu puşca şi a urinat în faţa lor.

O femeie de 33 de ani şi un bărbat mai în vârstă decât ea dormeau liniştiţi în casa celui din urmă, din Vero Beach, Florida. La ora 2:30 dimineaţa, şoţia bărbatului s-a întors acasă, iar când a văzut că este înşelată a hotărât să se răzbune, potrivit antena3.ro.

Brenda Schumann, de 51 de ani, a luat o puşcă şi a îndreptat-o spre soţul ei şi amanta acestuia. Bărbatul a reuşit să-şi dezarmeze nevasta însă lucrurile nu s-au sfârşit aici.

După ce a fost dezarmată, femeia a urinat în faţa celor doi, pe covorul din faţa dormitorului. Apoi a mers în bucătărie, unde a defecat pe gresie. Furioasă, Brenda a mai luat o puşcă, cu care a început să distrugă decoraţiunile de Crăciun şi alte obiecte din casă, scrie MSN.

"L-am găsit în pat cu o tipă goală. Ce era să fac?". Poliţiştii sunt de părere că nu ar fi trebuit să recurgă la folosirea unei arme şi nici la distrugerea prin urinare şi defecare. Ea a fost arestată şi va fi acuzată de violenţă domestică, atac, lovire şi de opunerea rezistenţei la arest, fără ca asta să implice violenţa.

Brenda Schumann şi soţul său erau despărţiţi de câteva luni şi urmau să divorţeze.

Comentarii Facebook