Răspunsul FURIOS al Deliei Matache, după ce un fan a jignit-o pentru că a cântat o melodie a celor de la Goodbye to Gravity



Delia Matache a interpretat una dintre melodiile formației Goodbye to Gravity, care își lansa noul album în seara în care s-a petrecut tragedia de la Club Colectiv, în cadrul unui concert caritabil.

Artista a postat și pe pagina sa de Facebook un clip de la repetiții, însă acest lucru se pare că nu a fost pe gustul tuturor, iar un internaut chiar a început să o jignească.

"Mai du-te dracu! Pana sa nu moara saracii chitaristi si cei care ii ascultau, nu ii promovati deloc la radio si la tv pe cei de la "Goodbye to gravity", iar acum va faceti reclama pe saracele suflete pierdute. Fiinte perfide, lacome si lipsite de onoare, faceti orice pentru audienta explicit ban", i-a scris tânărul.

Delia nu a mai rezistat și i-a răspuns acestuia, din furie, după cum chiar ea recunoaște.

"Decid sa iti raspund din furie. O furie provenita din neinformarea oamenilor care arunca cu pietre fara sa stie. Fiinta lacoma si perfida? Mi-am anulat toate concertele, mi-am ajutat atat financiar, cat si moral prietenii si oamenii care au avut atata nevoie zilele astea, am donat si catre fundatii. Cunosc / am cunoscut oameni care au fost acolo. Am fost ieri la mars, probabil o sa ies si azi. Tu ce ai facut gabriel?", a scris Delia.

Comentarii Facebook