PROGNOZA METEO. Urmează vreme GEROASĂ, dar și cu ninsori

 

PROGNOZA METEO. Meteorologii ne anunţă că următoarele zile vor fi dominate de o vreme rece, pe alocuri geroasă. În plus, dimineţile vor fi dominate de ceaţă, iar în unele regiuni va fulgui.

 

PROGNOZA METEO. Vremea se menţine rece şi marţi, local geroasă dimineaţa în special în centrul şi sudul ţării. Va fi soare, dar şi câţiva nori din când în când, iar ninsori slabe sunt aşteptate pe alocuri în zona montană şi izolat fulguieli în restul teritoriului. Vântul rămâne mai agitat în regiunile sud-estice şi la munte, iar termometrele vor arăta valori de la -4 în depresiuni până la 4 grade în Banat şi Crişana.

 

VREMEA IN BUCURESTI. Marti va fi o dimineaţă rece, dar spre orele prânzului mercurul în termometre se avântă spre 2...3 grade, în condiţiile în care se arată şi soarele, dar din când în când norii mai câştigă teren. Vântul este puţin cam agitat, aşa că temperatura real resimţită va fi ceva mai scăzută.

 

PROGNOZA METEO. Vremea este rece şi pe parcursul zilei de miercuri, local geroasă dimineaţa şi cu temperaturi la orele prânzului de la -6 grade în estul Transilvaniei până la 4 grade în vestul extrem. Soarele este umbrit de nori în regiunile sud-estice, unde pe arii restrânse va ninge slab, iar dimineaţa este posibil să fie puţină ceaţă. Vântul continuă să sufle cu putere în Dobrogea, sudul Moldovei şi Bărăgan, unde vitezele la rafală vor depăşi 50...60 km/h, precum pe crestele montane.

 

VREMEA IN BUCURESTI. Vremea se va menţine rece miercuri. Cerul va avea înnorări şi trecător va fulgui, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 0 grade.

 

PROGNOZA METEO. Joi, vremea se face frumoasă, dar ramane rece dimineaţa, când va fi ger în special în zonele depresionare. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va mai avea uşoare intensificări în sud-est, în timp ce dimineaţa în zonele joase de relief, local se va semnala ceaţă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 0 şi 7 grade,.

 

VREMEA IN BUCURESTI. Joi, vremea va fi frumoasă şi se va încălzi faţă de ziua anterioară, devenind normală din punct de vedere termic pentru această dată calendaristică. Cerul va fi mai mult senin, dimineata vine cu ceaţă, iar peste zi  vântul va sufla cel mult moderat. Temperatura maximă va fi de 5...6 grade.

 

PROGNOZA METEO. Ultimele zile ale săptămânii ne aduc o vreme în general frumoasă şi în încălzire uşoară de la o zi la alta, astfel că temperaturi maxime vor cuprinse în general între 1 şi 9 grade, cea ce înseamnă că în unele zone ajunge să fie puţin mai cald decât ar fi normal. Precipitaţiile lipsesc, dar îşi face apariţia ceaţa, în special în zonele joase de relief, mai ales dimineaţa şi noaptea.

Comentarii Facebook