PROGNOZA METEO pe 3 zile. Cât va mai PLOUA

 

Meteorologii anunţă că în zilele următoare cerul va prezenta înnorări temporare şi pe arii extinse vor cădea averse, însoţite de descărcări electrice şi de intensificări de scurtă durată ale vântului.

 

Soarele îşi face şi el apariţia şi astfel vremea se va încălzi uşor în cea mai mare parte a ţării.

 

Meteorologii anunţă că vineri vremea se va ameliora sub aspectul precipitaţiilor. Cerul va fi variabil, cu înnorări, averse şi trecător descărcări electrice local în nord, centru şi zonele montane, iar după-amiază izolat şi în celelate regiuni. Vântul va avea intensificări la munte şi în partea de sud şi de sud-est a ţării. Temperaturile maxime se vor încadra între 14...15 grade in nord-vest si 26...27 in sud-est.

 

Sâmbătă vremea se va încălzi uşor în cea mai mare parte a ţării. În vest, nord-vest şi centru, precum şi în zonele montane, cerul va prezenta înnorări temporare şi pe arii extinse vor cădea averse, însoţite de descărcări electrice şi de intensificări de scurtă durată ale vântului. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala pe spaţii restrânse, mai ales după-amiaza. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18 grade în Dealurile de Vest şi 28 de grade în partea de sud-est a ţării.

 

Duminică vremea va deveni uşor mai caldă decât în mod obişnuit la acestă dată în regiunile sudice si estice şi va fi apropiată de normalul perioadei în rest. În vestul, nordul, centrul ţării şi la munte vor fi înnorări temporare şi se vor semnala averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala pe arii mai restrânse, mai ales spre seara. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18 grade in vest si 30 de grade in Lunca Dunarii.

 

Luni vremea se va răci uşor, iar aversele însoţite de tunete, fulgere şi intensificări de vânt vor fi frec]vente la munte şi în estul ţării, dar local şi în celelalte regiuni. Iar în sud, sud-est şi la munte vântul suflă cu putere. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 şi 26 de grade şi abia spre jumătatea săptămânii se va resimţi o încălzire sensibilă a vremii, mai ales în sudul şi estul ţării, căci ploile se pare că vor prefera regiunile vestice, nordice şi centrale.

Comentarii Facebook