Prinţul Harry şi-a şters contul de Facebook

 

Prinţul Harry a decis să îşi închidă contul de Facebook, după ce tabloidul britanic The Sun a publicat o serie de fotografii care îl înfăţişau nud în timpul unei petreceri în Las Vegas.

Al treilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, prinţul Harry avea un cont pe reţeaua de socializare Facebook, sub numele de "Spike Wells", pe care l-a închis definitiv, urmând astfel sfatul consilierului său, Jamie Lowther-Pinkerton, informează Mediafax.ro.

Decizia a fost determinată, de asemenea, de temerile palatului Buckingham cu privire la posibilitatea ca alte imagini cu prinţul Harry - anterioare escapadei din Los Angeles şi realizate pe când acesta se afla pe o proprietate a lui sir Richard Branson, situată pe Insula Necker - să fie accesate de utilizatorii de Facebook şi făcute publice.

Aceeaşi hotărâre de a închide conturile de Facebook a fost luată şi de doi dintre prietenii lui Harry, Tom Inskip şi Arthur Landon, dar şi de unul dintre bodyguarzii săi.

Prinţul Harry, în vârstă de 27 de ani, a devenit subiect de scandal după ce, la sfârşitul săptămânii trecute, tabloidul britanic The Sun a publicat mai multe fotografii în care acesta apărea nud, în timpul unei partide de "biliard pe dezbrăcate", la Mgm Grand hotel din Las Vegas. Palatul Buckingham a confirmat faptul că bărbatul care apare complet gol în cele două fotografii este prinţul Harry şi încearcă din răsputeri în aceste zile să reducă pagubele deja produse, care afectează serios imaginea casei regale britanice.

Comentarii Facebook