Miercuri 30 Noiembrie

Premierul Tudose a demisionat! Premierul Japoniei şi-a ANULAT vizita de la Palatul Victoria

 

Premierul Japoniei Shinzo Abe și-a anulat vizita de la Palatul Victoria, unde trebuia să se întâlnească cu Guvernul condus de Mihai Tănase. 

 

În locul premierului, la o întâlnire cu vicepremierul Paul Stănescu, director adjunct al cabinetului prim-ministrului Japoniei. Decizia vine după demisia premierului Mihai Tudose.

 

Premierul Japoniei, Shinzo Abe, se află marţi la Bucureşti, fiind o vizită istorică, pentru că niciun şef al Executivului din Japonia nu a făcut o vizită oficială în ultimii 100 de ani în ţara noastră.

 

Premierul Japoniei urma să aibă întâlniri cu preşedintele Klaus Iohannis şi cu premierul Mihai Tudose. 

 

Potrivit noului program oficial, în locul discuţiilor dintre cei doi omologi, la ora 13.15 va avea loc primirea, de către Paul Stănescu, viceprim-ministru, a delegaţiei oficiale şi economice din Japonia, condusă de Kotaro Nogami, director adjunct al cabinetului prim-ministrului Japoniei, cu însărcinări speciale în domeniul economic.

 

La ora 14.15 va avea loc un dejun de lucru oferit de viceprim-ministrul Paul Stănescu, în onoarea delegaţiei oficiale şi economice din Japonia, condusă de Kotaro Nogami.

 

Comentarii Facebook