Luni 6 Februarie

Ponta e de acord cu Ciutacu pe tema audierii Elenei Udrea: ”Sugeți-o din picioare”

 

Victor Ciutacu a surprins plastic fenomenul audierii Elenei Udrea la DNA, iar premierul Victor Ponta s-a declarat total de acord cu el. 

 

Singurul meu comentariu legat de " Cazul Elena Udrea" - total de acord cu Ciutacu!”, scrie Victor Ponta, care îi dă link lui Victor Ciutacu. 

 

Jurnalistul a scris pe blogul său un mesaj adresat lipitorilor care s-au ”hrănit de la sânul ei generos” și acum salută victoria DNA.

 

”Au luat-o pe Nuți. Din oraș, cu mandat, să fie circul maxim. N-o să-i mai comentez, acum și aici, viața și opera infracțională. Am scris și am vorbit (încă o fac) pentru două vieți. Dar am un mesaj de transmis. Celor care au mâncat de la ea și acum salută victoria luptei împotriva corupției fluturând steagul dreptății supreme.

 

Băi, leprelor, ani de zile v-a hrănit de la sânul ei generos. Vi se părea că vă produceți salariile pupând-o apăsat în curul apetisant, dar, prin spate, veneau Doru și Niro cu mormanu’. Din corupție, de unde altundeva, că n-am auzit să fi inventat vreunul dintre ei iPhone-ul. Îi știați și trecutul, și prezentul. Vă băteați pe biletele ei de favoare. Dar ați băgat capetele între umeri. Trăiați din bani negri. Fiscul era doar o înșiruire de inițiale. Urâtă pâine ați mâncat, gândacilor.

Azi, femeia e-n belea. Au ridicat-o dorobanții de pe stradă. Iar voi participați la insurecția armată. Ați trecut de partea poporului, gunoaielor. Mai aveți să-i scuipați tabloul și să-i dați foc tezei de doctorat în Piața Universității. Măcar fiți demni. Sugeți-o din picioare. Rugați-i pe noii voștri stăpâni să se urce pe scaun”, a scris Victor Ciutacu.

Comentarii Facebook