Socant! Un pasager a fost batut mar de soferul unui autobuz. Lupta a fost filmata de alti pasageri - VIDEO

Un pasager care circula pe ruta Bucuresti - Jilava a fost batut mar de sofer, nemultumit ca i-a atras atentia sa nu ii mai injure pe pasageri si sa nu mai opreasca din metru in metru.

Pasagerul a fost dat jos din autobuz si soferul i-a carat pumni si picioare, sub ochii celorlalti pasageri care au filmat  scenele. Toul s-a intamplat in autobuzul 425. In momentul in care ceilalti pasageri i-au atras atentia soferului acesta a devenit recalcitrant si a inceput sa injure.

"A fost ingrozitor si la aceste scene participam in fiecare zi. Ne este teama de fiecare data cand mergem cu aceste autobuze. Suntem in teroare ne e frica de orice. Autobuzul a plecata de la capat cu 10 minute mai tarziu si dupa aceea oprea pe parcurs si vorbea cu lumea de pe marginea drumului, se ridica in picioare si dansa si canta. Dupa cum se manifesta era beat, avea un limbaj trivial", a declarat Alexandra, o martora la incident.

"Soferul a facut plangere la politie. Acum in acest caz asteptam sa vedem ce concluzii apar. Soferii sunt agresati frecvent pe acea linie si nu se mai simt in siguranta", a declarat Aron Gheorghe, director RATB. El a spus ca daca acuzatiile se confirma soferului ii va fi desfacut contractul de munca.

 

"In autobuz eram cativa oameni, dar nimeni nu a intervenit. Ne-a fost frica sa nu ne ia si pe noi la bataie si sa ne lase in drum, cum s-a intamplat acum cu barbatul care a fost dat jos din autobuz, batut si lasat pe marginea drumului", a mai povestit Alexandra.

 

FOTO si VIDEO: RTV

Comentarii Facebook