Omul de afaceri Catalin Chelu, acuzat ca a oferit mita secretarului de stat Dan valentin Fatuloiu, a fost retinut de procurorii DNA

Omul de afaceri Catalin Chelu a fost retinut de procurorii DNA, impreuna cu alte trei persoane, acuzate in cazul privind o posibila mita ce urma sa-i fie oferita secretarului de stat din Ministerul de Interne Dan Valentin Fatuloiu.

 

Potrivit Mediafax, toti patru, Catalin Chelu, Gabriel Constantinescu, Antonel Bunu si Stefan Badea, vor fi prezentati sambata judecatorilor de la Tribunalul Bucuresti cu propunere de arestare preventiva.

 

DNA aprins vineri in flagrant un barbat care incerca sa-i ofere 50.000 de euro mita secretarului de stat Dan Valentin Fatuloiu, pentru a rezolva favorabil mai multe dosare aflate in lucru. Fatuloiu a declarat ca a fost vorba de mai muti mituitori, care au incercat sa ii ofere doua case, doua masini si 50 de mii de euro.

 

Masinile, doua BMW-uri albe, au fost descoperite in parcarea Ministerului de Interne. La fata locului au fost descoperite si actele caselor si banii.

 

Avocatul omului de afaceri Catalin Chelu, Ioana Ionescu, a declarat ca fapta de cumparare de influenta nu s-a consumat, deoarece banii nu au fost dati. Avocatul a spus ca Chelu a declarat in faţa procurorilor ca nu i-a dat bani lui Fatuloiu si ca nu era speriat de dosarele in care este vizat.

 

Potrivit "Topului Forbes", Catalin Chelu are o avere de 17 milioane de euro.

 

Foto: financiarul.com

Comentarii Facebook