Omorât chiar de un polițist! Un bărbat căzut pe stradă a fost călcat de o autospecială de PolițieUn bărbat de 74 de ani a fost accidentat mortal, vineri seară, înt-o localitate din județul Vâlcea, chiar de un agent de poliție.

Potrivit unui comuicat de presă al IPJ VÂlcea, un agent de poliție din cadrul Poliției Orașului Bălcești, în timp ce conducea autospeciala din dotarea unității, aflându-se în misiune, a fost surprins de un pieton, care se afla întins pe carosabil și pe care nu l-a putut evita, trecând peste acesta.

La nivelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bălcești s-a deschis un dosar penal în care se efectuează cercetări pentru comiterea infracțiunii de ucidere din culpă, faptă prevăzută de Codul penal, iar la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea s-a declanșat o anchetă internă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a fost săvârșită fapta.

De asemenea, s-a dispus efectuarea necropsiei, în vederea stabilirii cauzei și a momentului în care a survenit decesul victimei, dacă se afla sub influența alcoolului și împrejurările în care aceasta a ajuns pe carosabil.

Comentarii Facebook