Oana Zăvoranu face scandal pe Facebook. Vezi ce spune despre familia copilului ucis de maidanezi


Oana Zăvoranu a transmis prin intermediul paginii sale de Facebook un mesaj dur la adresa persoanelor care doresc eutanasierea câinilor fără stăpân, dar și la adresa familiei baiatului ucis de maidanezi.

Vedeta este indignată de faptul că bucureștenii vor să dispară maidanezii, însă pe Șerban Huidu l-au iertat când a ucis trei persoane în accidentul rutier.

Lucrurile sunt extrem de grave si se precipita. Marti voi fi in Parcul Izvor pentru a protesta impotriva eutanasierii. Sunt scarbita si voi fi acolo pentru a-i privi in ochi pe criminalii care au vrut moartea cainilor. Sper sa fiti alaturi de mine! Poate bunica si parintii “indurerati” vor face o pauza din turul si periplul lor pe la televiziuni… ca acum… atunci cand iti moare un copil sau o ruda asa iti manifesti durerea! Iei toate emisiunile si televiziunile la rand, pe mii de euro, si iti arati sentimentele. Exista o statistica clara care arata ca exista un singur copil omorat de caini, dar alte sute sunt omorati de mame, parinti, violatori, pedofili, betivi si nimeni nu a cerut eutanasierea lor. Oamenii nu au platit niciodata cu viata pentru ca au omorat oameni. Si cel mai bine imi vine acum in minte cat de milostivi si intelegatori ati fost cu Huidu care ani la rand a batjocorit tot ce inseamna showbiz, de la actori, prezentatori tv, cantareti de toate varstele si generatiile si care, la volanul unui bolid, rula cu 200 km/h, omorand trei persoane care aveau o singura vina – faptul ca erau pe aceeasi sosea cu el. Acum este acasa si ii sfideaza pe cei ramasi indoliati (care nu au facut turul televiziunilor ca sa se planga cat de tristi sunt ei). Impotriva lui nu ati cerut moartea, ci l-ati inteles ca nu a vrut sa ucida pe nimeni… Cu siguranta, daca veti extermina toti cainii, veti dormi linistiti si in tara asta o sa curga miere, veti avea pensii mai mari si locuri de munca”, a scris Oana Zavoranu.

Comentarii Facebook