O româncă, mamă a şase copii, a MURIT după şi-a pus silicoane

 

 

Mama a 6 copii a suferit o intervenție chirugicală de mărire a sânilor la o clinică din Iași, a intrat în comă și sâmbătă dimineața a murit.

 

Femeia de 30 de ani era internată în comă la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi, unde a fost transferată vineri seară de la Spitalul ”Sfântul Spiridon” din Iaşi.

 

Medicul legist va fi cel care va spune exact cauza exactă. La noi, i s-a făcut un computer tomograf, dar nu am putut trage o concluzie. Tânăra prezenta un edem cerebral şi a intrat de câteva ori în stop cardio-respirator. Nu a mai putut fi salvată”, a declarat, sâmbătă, medicul Florin Grămadă, purtător de cuvânt al Spitalului de Neurochirurgie din Iaşi, confom Mediafax.

 

Operația de mărire a sânilor a fost făcută joi, 31 ianuarie, iar după intervenția chirurgicală femeia a intrat în stop cardio-respirator. Ea era însărcinată.

 

Medicul Lucian Popa, cel care a făcut intervenţia chirurgicală, declara că operaţia a decurs fără probleme. ”A fost o intervenţie de corectare a implanturilor puse. Pacienta a fost supravegheată pe timpul nopţii şi nu a fost semnalată nicio problemă. Au survenit complicaţii în această dimineaţă (vineri dimineaţă - n.r.), iar din acest motiv am anunţat ambulanţa”, a spus medicul.

 

Chirurgul plastician a spus că este posibil ca femeia să nu fi respectat indicaţiile post-operatorii, după intervenţiile anterioare de mărire a sânilor. El a precizat că imediat după implant se recomandă evitarea sarcinii, lucru care nu a fost respectat de către pacientă.

 

Comentarii Facebook