DEZMĂŢ LA POLIŢIE: O tânără a pozat sexy cu cătuşe şi girofar - FOTO

 

Imagini cu o tânără în ipostaze indecente şi purtând haine de poliţist au apărut pe o rețea de socializare, iar șefii poliției au luat măsuri și au declanșat o anchetă.

 

Reprezentanţii Poliţiei judeţene Argeş susțin că imaginile sunt  din 2009 şi au fost realizate în sediul Poliţiei comunei Dâmbovicioara, post care aparţine de Poliţia Câmpulung Mucel, fata având, în acel moment, un prieten agent în respectiva unitate.

 

Şeful IPJ Argeş a dispus verificarea unor fotografii care au apărut pe internet cu o persoană de sex feminin ce purta însemne ale Poliţiei. Autospeciala care apare într-una dintre fotografii nu aparţine IPJ Argeş. S-a dispus o verificare internă şi în cauză s-a întocmit dosar penal pentru portul ilegal al însemnelor Poliţiei, articolul 241 Cod Penal. Primele date ale anchetei arată că fotografiile sunt din 2009, de la sediul Poliţiei comunei Dâmbovicioara, post care aparţine de Poliţia municipiului Câmpulung Muscel. Ancheta este în curs şi vom stabili dacă un poliţist de acolo este implicat”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş, agent principal Mădălina Bălănescu, conform Mediafax.

 

În imagini apare Claudia S., de 32 de ani, din Câmpulung Muscel, absolventă a unei şcoli postliceale cu profil medical. Ea a pozat îmbrăcată în haine de poliţist, purtând caschetă şi cătuşe, tânăra afirmând că îi plac poliţiştii şi apreciind cât sunt aceştia de dotaţi.

 

Și la Cluj, polițiștii de la DIAS au tras un chef cu fete în poligon. Oamenii legii le-au dat tinerelor armele și echipamentul din dotare.

 

Polițiștii de la DIAS Cluj fac CHEF cu fetele în poligonul de antrenament. ”Prietenele” se joacă cu armele și chiar se amenință VIDEO EXCLUSIV

Comentarii Facebook