Miercuri 24 Aprilie

O rețea de socializare le oferă utilizatorilor săi bani ca să o folosească



O nouă rețea de socializare vrea să le ofere utilizatorilor săi o parte din câștigurile sale.

Reteaua de socializare Bubblews promite sa le ofere o mica parte din veniturile sale utilizatorilor care scriu sau publica continut pe site-ul sau, anunta Mediafax.

"Noi suntem o companie deci trebuie sa valorificam" continutul, "dar suntem pregatiti sa va rasplatim pentru interactiunile voastre sociale", a declarat Arvind Dixit, unul dintre cofondatorii retelei sociale Bubblews.

Bubblews vrea sa se finanteze, asemenea multor rețele de socializare gratuite, publicând reclame care au legatura cu interesele utilizatorilor. Totuși, reprezentantii retelei de socializare promit utilizatorilor ca nu vor urmari alte site-uri pe care acestia le acceseaza, ci doresc sa obtina informatii din postarile lor, care trebuie sa aiba un numar minim de caractere.

"Pentru ca oamenii scriu cel putin 400 de caractere (fata de 140 pe Twitter), prin intermediul postarilor lor le putem intelege personalitatea", a spus Arvind Dixit.

Pentru a incuraja utilizatorii, reteaua propune ca acestia sa fie platiti. La fiecare interactiune pe reteaua de socializare, utilizatorii vor primi un cent, iar odata obtinuti 50 de dolarii, acestia pot incasa câstigul.

Comentarii Facebook