O femeie si-a ascuns in fund 5.000 de lei furati de la un batran


O femeie din Constanta si-a ascuns in fund banii furati de la un batran, in varsta de 80 de ani, pe care l-a talharit intr-un tren.

Barbatul se intorcea din Ardeal si banii pe care ii avea asupra lui reprezentau un avans pentru o casa pe care a vandut-o. Femeia care s-a urcat in tren a intrat in vorba cu batranul, care i-a dat ceva de mancare si 10 lei. In cele din urma barbatul a ramas farar niciun leu si cand si-a dat seama ca a fost oradat a sunat chemat politia.

Initial, oamenii legii nu au gasit niciun leu. "In timp ce se imbraca i-au cazut din fund trei bancnote de 100 de lei. I-am intocmit Ordonanta de efectuare a unei perchezitii la spitalul orasului Lehliu- Gara. Pe radiografie se observa mai clar vederea in detaliu a corpului strain, respectiv in zona rectului. Am stat de vorba cu suspecta. A vrut sa se convinga. I-am prezentat mai in detaliu radiografia", a spus agentul sef principal, Viorel Spanu.

Constanteanca se afla acum la spitalul penitenciar Jilava unde elimina banii cu ajutorul clismelor. Femeia a primit mandat de arestare pentru 29 de zile.

Comentarii Facebook