Nu e glumă! Pasagerii unui zbor LOT au adunat bani pentru a cumpăra o piesă pentru avion

 

Compania poloneză LOT a depășit orice limită în ceea ce privește nivelul low-cost. Un reprezentant al companiei le-a cerut pasagerilor să cumpere o piesă, dacă vor ca avionul să decoleze. 

 

S-a întâmplat cu pasagerii unui zbor Beijing-Varşovia, care au făcut chetă, relatează în ediţia sa de miercuri publicaţia franceză Ouest-France, transmite Agerpres.

 

În decurs de zece ore îndelungate, un avion de tipul Dreamliner al companiei aeriene naţionale poloneze LOT, a staţionat cu pasagerii îmbarcaţi la bord, neputând să decoleze din cauza unei pompe hidraulice defecte. Printr-un anunţ de la microfonul cabinei, un reprezentant al companiei le-a cerut pasagerilor să facă o colectă şi să strângă bani pentru a achiziţiona piesa defectă.

 

Într-un final, suma necesară a fost colectată, dar banii au fost returnaţi celor patru pasageri la sosirea avionului la Varşovia”, a declarat unul dintre călătorii intervievaţi de postul de televiziune polonez TVN24.

 

Pentru a atenua incidentul, compania LOT a oferit celor patru generoşi donatori bilete gratuite, dar nu se menţionează la câte zboruri.

 

Totodată, operatorul de transport aerian şi-a cerut scuze pentru ”greşeala gravă” comisă de angajatul său, care a luat o ”decizie proastă”, fără să-şi consulte superiorii, adăugând că ”vor fi trase consecinţe”. ”Nicio circumstanţă nu justifică” o astfel de colectă de bani, a spus un reprezentant oficial al LOT.

Comentarii Facebook