Mircea Badea învins în instanță de Robert Turcescu

 

Robert Turcescu a câștigat un proces împotriva lui Mircea Badea, iar realizatorul Antena 3 trebuie să plătească daune morale de 1 leu.

 

Judecătoria l-a obligat pe Mircea Badea ”să publice, pe cheltuiala sa, considerentele şi dispozitivul prezentei hotărâri în trei ziare de largă circulație, după rămânerea definitivă a hotărârii”.

 

Turcescu l-a dat în judecată pe prezentatorul emisiunii “În gura presei” pentru amenințări și instigare la violență, potrivit paginademedia.ro.

 

Mircea Badea a făcut afirmații dure într-o emisiune Sinteza zilei din luna martie. ”Dacă aș trece pe un drum de munte și în stânga e o prăpastie și așa cu două degețele se mai ține de o frunzuliță vreun propagandist d-asta abject, basist hidos, oribil, putred, viermănos, d-asta (…) nu numai că nu îl ajut, mă întorc cu spatele și plec. (…) Dacă vreodată în această viață voi avea ocazia să le fac rău, o să le fac rău. Meticulos, încet și determinat”, a spus Mircea Badea, făcând referire la Dan Tăpălagă, Sabin Orcan, Dan Turturică și Robert Turcescu.

Comentarii Facebook