Mircea Badea intră în ring cu unul dintre motocicliștii cu care s-a certat în vară. S-a antrenat cu un campion de Muay Thai



După scandalul din luna august dintre Mircea Badea și motocicliștii care i-au boicotat emisiunea desfășurată în aer liber, realizatorul TV a decis să accepte provocarea unuia dintre cei prezenți, de a intra cu el în ring.

Motociclistul cu pricina, pe nume Teodor Emi, este multiplu campion naţional în sporturile de contact.

Totuși, nici Badea nu s-a lăsat maai prejos, acesta anunțând că s-a pregătit cu un luptător profesionist de Muay Thai, Cristi Istrate.

Doresc sa exprim public aprecieri pentru Federatia Romana de Kempo si pentru presedintele ei, Amatto Zaharia, care asigura cadrul sportiv, organizatoric, civilizat si legal al unei confruntari pornite dupa cum bine stiti. Multumesc de asemenea lui Cristi Istrate de la Meiyo Gym, fost luptator profesionist de muay thai in Thailanda, care a incercat sa ma familiarizeze cu o conventie de lupta si cu un ritm de ring complet straine mie.

P.S. Reafirm inca o data diferenta uriasa intre o lupta reala si o conventie sportiva”, a scris Mircea Badea pe pagina sa de Facebook.

 

Lupta ar urma să se desfășoare în această seară.

Comentarii Facebook