Mircea Badea: "Huidu a avut noroc! Cand ai o contributie, atunci nu mai e ghinion"


Mircea Badea a declarat in emisiunea de la Antena 3 ca Serban Huidu a avut noroc atat la accidentul de schi, cat si la cel din Brasov, soldat cu trei morti.

"Mie mi se pare ca Huidu a avut noroc ca a scapat cand a intrat in pom. Uitati-va la Nesu! A ramas paralizat. Huidu a avut noroc!", a spus Badea. Acesta si-a argumentat declaratia si a spus ca nu se poate vorbi de ghinion, pentru ca ghinion e cand mergi pe strada si iti cade in cap o caramida sau nu inveti sa mergi inca si afli ca ai cancer.

 

"Nu vad de ce trebuie sa ii plang eu de mila lui. Nici el, nici sotia si nici copiii sau bona nu au patit nimic. Mi se pare lipsa de decenta sa ma gandesc ce e in sufletul lui. Deocamdata mi s-ar parea decent aã nu facem nimic in materie de 'Dar va mai face emisiunea?' (...) Au murit trei oameni, hai sa-i lasam sa se raceasca, inainte sa ne gandim ce se va intampla cu emisiunea. Mie mi se pare ca a avut noroc, nu ghinion. Are o contributie la accident, nu spun vina, ci contributie", a mai spus Badea.

 

"Eu nu cred ca Huidu a avut o viteza uriasa, nu cred ca Loganul a avut o viteza uriasa", a mai spus prezentatorul, care a adaugat ca stie drumul pe care s-a produs accidentul.

 

Comentarii Facebook