Mircea Badea așteaptă scuze de la Alina Dumitru, argintul de la Olimpiadă

 

Mircea Badea așteaptă ca Alina Drumitru, medaliată cu argint la Olimpiada de la Londra, să își ceară scuze pentru că i-a terfelit imaginea.

 

O rog pe Alina Dumitru să facă turul televiziunilor pentru a-și cere scuze. Am primit o galeată de flegme din partea presei băsiste din cauza unor afirmații pe care nu le-am făcut. Am înțeles că există o intenție de boicot a Antenelor din partea delegației olimpice. Eu nu am de ce să îmi cer scuze”, a spus Mircea Badea.

 

Realizatorul tv susține că totul a pornit de la o neînțelegere și că ”presa băsistă” a dezinformat-o. 

 

Scandalul a izbucnit după ce, duminică, Alina Dumitru a spus că nu a votat la referendum ”nu ma bag în situația politică, nu comentez. Olimpiada trecută, după ce am luat aurul, m-a sunat Băsescu, dar acum nu m-a mai sunat nimeni, nici Basescu, nici Antonescu”.

 

După acest anunț, Mircea Badea a scris pe Twitter: ”O doare mâna cu care votează pentru că a bătut-o brazilianca la zero”.  ”Idoliţa snobilor cu acces la net, Alina Dumitru, e vexată că n-au sunat-o nici suspendatul, nici interimarul. Deci nu votează, nu se bagă”, a spus și Victor Ciutacu.

 

Mircea Badea susține că nu a jignit-o deloc pe Alina Dumitru, dar sportiva s-a simțit atacată. ”Nu văd ce treabă are politica cu sportul! Mircea Badea este un om despre care se ştie că îi place sportul, mă gândeam că poate înţelege prin ce trece un sportiv. El ar fi trebuit să vorbească frumos despre noi, sportivii, care aducem faimă României, ţara în care s-a născut şi în care trăieşte. Ceea ce a făcut Mircea Badea la adresa mea este urât! Foarte urât! Nu mă aşteptam la aşa ceva, dar dacă el crede că iese în evidenţă cu asemenea lucruri, e treaba lui”, a declarat Alina Dumitru, pentru Adevărul.


Comentarii Facebook