Alina Dumitru răspunde atacurilor lui pe Mircea Badea: ”E urât ceea ce a făcut”

 

Alina Dumitru, medaliată cu argint la Jocurile Olimpice de la Londra, le-a răspuns lui Mircea Badea şi Victor Ciutacu la Antena 3, care au atacat-o pentru că nu a votat.

 

Nu văd ce treabă are politica cu sportul! Mircea Badea este un om despre care se ştie că îi place sportul, mă gândeam că poate înţelege prin ce trece un sportiv. El ar fi trebuit să vorbească frumos despre noi, sportivii, care aducem faimă României, ţara în care s-a născut şi în care trăieşte. Ceea ce a făcut Mircea Badea la adresa mea este urât! Foarte urât! Nu mă aşteptam la aşa ceva, dar dacă el crede că iese în evidenţă cu asemenea lucruri, e treaba lui”, a declarat Alina Dumitru, pentru Adevărul.

 

După ce duminică Alina Dumitru a spus că nu a votat la referendum pentru că, spre deosebire de anul 2008, președintele nu a mai sunat-o, fiind vorba despre Crin Antonescu. ”Idoliţa snobilor cu acces la net, Alina Dumitru, e vexată că n-au sunat-o nici suspendatul, nici interimarul. Deci nu votează, nu se bagă”, a spus Ciutacu. ”O doare mâna cu care votează pentru că a bătut-o brazilianca la zero”, a adăugat Mircea Badea.

Comentarii Facebook