Miercuri 17 Aprilie

Minor de 14 ani prins de polițiști conducând cu 90 km/h. Tatăl acestuia era în scaunul din dreapta


Un adolescent în vârstă de 14 ani a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 90 km/h, într-o zonă în care limita de viteză este de 50 km/h. Minorul era însoțit de tatăl său, care se afla în scaunul din dreapta.

Polițiștii l-au prins pe minor în trafic în timp ce conducea un autoturism pe Calea Zarandului, dinspre Arad către Simeria.

"Minorul a fost înregistrat de aparatul radar conducând autoturismul cu viteza de 90 kilometri la oră în municipiul Deva, pe un sector de drum limitat la 50 de kilometri la oră, fără să aibă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Minorul era însoţit de tatăl său, în vârstă de 42 de ani, pasager pe locul din dreapta faţă. Poliţiştii au stabilit că autovehiculul i-a fost încredinţat minorului chiar de către tatăl său, deşi acesta ştia că băiatul nu are permis de conducere", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Hunedoara, inspector principal Bogdan Niţu, potrivit Mediafax.

Acesta a precizat că pe numele celor doi a fost întocmit dosar penal pentru conducere a unui autoturism pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere, respectiv încredinţare cu ştiinţă a unui autovehicul unei persoane care nu posedă permis de conducere.

Comentarii Facebook