Mihai Trăistariu, reacție virulentă după finala selecției naționale pentru Eurovision 2018. Ce l-a nemulțumit pe artist


Finala selecției naționale pentru Eurovision 2018 a avut loc duminică seară, la București, iar trupa The Humans a fost desemnată drept reprezentanta României.

Totuși, unii concurenți par să fi rămas cu un gust amar în urma finalei.

Printre aceștia se numără și Mihai Trăistariu, fost reprezentant al României la Eurovision, care își încearcă norocul de câțiva ani să reprezinte țara noastră din nou. El se plânge de faptul că sala nu a fost încălzită deloc și de faptul că numărul voturilor ”e ciudat de mic”.

Pareri despre Eurovision 2018 – Selectia Nationala

– Scena a aratat mai bine ca niciodata. Urmaresc dintotdeauna concursul si Romania nu a mai avut un asemenea show.
– Au fost foarte multe voci bune. Mai multe ca niciodata.
– Polul Nord a intrat in Sala Polivalenta. N-au vrut neam s-o incalzeasca. Am stat la 8 grade in prima zi. 13 a doua zi de repetitii. 15 grade a 3-a zi. La finala… noroc ca spectatorii au umplut cu caldura lor sala. Termometrul meu instalat pe telefon arata 19 grade. Tot frig dar nu ca-n Siberia. In fine… per total m-am congelat. Mai multi colegi au fost foarte revoltati pe treaba asta cu frigul naprasnic din sala. Ca doar nu eram la salina din Turda fratilor…
– Numarul de voturi e ciudat de mic la toata lumea. Vreti sa-mi spuneti ca, dupa 5 semifinale si atata promovare, au votat atat de putini oameni ? Eu nu cred. Linii blocate la greu. Toti prietenii imi trimiteau print-screen cu mesajul : “vot nereusit “. Anul trecut s-a castigat cu 10.000 de voturi. Anul asta cu… abia 3.000. Anul trecut eu am avut 5.300 de voturi. Anul asta am adunat abia 1.100. Pana si balaria de Paradisio adunase acum doi ani 2.300 de voturi… In fine ! Mi se pare tare ciudat cu voturile astea.
– Nu aveam pretentia sa iau locul I insa… am mobilizat fix aceiasi oameni care m-au votat anul trecut si inca vreo cateva mii. Si chiar credeam cu tarie ca se vor strange lejer peste 5.000 de voturi. Am primit azi-noapte mii de mesaje cu “ Am votat 10 “, “ te-am votat de pe 3 telefoane, 10 telefoane etc “. Imi vine sa le numar la sange. Pe bune ! Chiar nu cred ca au fost doar 1.100.
– Una peste alta… Eurovision-ul ramane pentru mine unul din telurile carierei mele !
– NE VEDEM LA EUROVISION 2019″, a scris Mihai Trăistariu pe pagina sa de Facebook.

Comentarii Facebook