Mihaela Rădulescu UMILITĂ pentru că este româncă

 

Mihaela Rădulescu a povestit pe blogul ei modul în care a fost umilită în Monaco, pentru simplul fapt că este româncă.

 

Am plătit cu o filă de cec, după ce am prezentat paşaportul şi buletinul, căci aşa mi-a cerut vânzătoarea. Şi-a notat tacticos toate datele. Am plecat să aduc maşina mai aproape, căci împachetate erau multe şi grele. Am lăsat o prietenă în magazin, pe care vânzătoarea n-a observat-o şi care a auzit-o vorbind cu şefa ei despre faptul că o româncă a plătit cu o filă de cec 500 de euro. M-am întors cu maşina şi, când să pun lucrurile în portbagaj, vânzătoarea a venit şi mi-a spus că nu poate accepta cecul şi că trebuie să plătesc cu cardul”, a relatat Mihaela pățania de la un magazin de unde și-a cumpărat ”lucruri în casă”. Românca a chemat chiar și poliția, dar fără niciun efect.

 

Mihaela Rădulescu s-a simțit cel mai penibil la Zurich. ”Aveam nevoie de o maşina pentru 2 zile şi am luat la rând toate ghişeele firmelor de închiriat maşini. La fiecare dintre ele mi s-a spus întâi că au maşină, dar când le arătam paşaportul românesc, brusc nu mai aveau. O firmă, două, trei… am tot crezut că poate chiar n-aveau o amărâtă de maşină, de orice fel şi orice culoare, dar pe la a patra am început să mă prind care era problema lor. Am scos şi cardul de rezident în Monaco şi mai rău mă refuzau, căci paşaportul românesc părea să conţină nişte microbi periculoşi, cam aşa-l tineau între degete şi mi-l aruncau înapoi”, și-a amintit Mihaela.

 

Poliția a intervenit și în acest caz, care s-a rezolvat după ce ”i-au verificat şi străbunii”.

 

Pleci cu coada-ntre picioare şi-ţi juri că vei emigra obligatoriu, numai să scapi de umilinţa de a fi român ?!…”, s-a întrebat la final Mihaela Rădulescu.

Comentarii Facebook