Microsoft oferă 100 de dolari clienților care își schimbă PC-ul cu XP



Compania Microsoft introduce un program de rambursare a clienților care decis să își schimbe PC-ul cu Windows XP. Astfel, utilizatorii care doresc să își achiziționeze un device cu Windows 8 vor primi câte 100 de dolari pentru fiecare PC cu Windows XP prezentat la cumpărare.

Cu mai puţin de o lună rămasă până când Windows XP va fi trecut pe linie moartă, lăsat fără actualizări de securitate şi suport tehnic din partea companiei din Redmond, Microsoft face o ultimă încercare pentru a convinge utilizatorii să renunţe de bună voie la OS-ul vechi de 12 ani, plătindu-i pentru a cumpăra PC-uri Windows 8, potrivit go4it.ro.

Oferta este valabilă, din păcate, doar în SUA și Canada și are și câteva restricții. Pentru a primi cei 100 de dolari clienții trebuie să aducă un PC cu Windows XP aflat pe o listă creată de cei de la Microsoft. Pe listă se află numai PC-uri care valorau. la momentul cumpărării, mai mult de 599 dolari.

Pentru a primi această ofertă, utilizatorii nu trebuie decât să prezinte în magazin un PC cu Windows XP sau să facă dovada posesiei acestuia folosindu-l pentru a plasa o comandă online în Microsoft Store. Odată acceptaţi, cumpărătorii beneficiază de 100 dolari reducere pentru PC-ul nou cumpărat şi 90 zile suport tehnic, ce include transferul gratuit al datelor personale de pe vechiul PC.

Comentarii Facebook