Microsoft ÎNCHIDE aplicația clasică de Skype. Vezi până când mai poate fi utilizată



Microsoft și-a anunțat, acum destul de multă vreme, utilizatorii că aplicația Skype 7 va înceta să funcționeze în luna septembrie, însă, datorită numeroaselor plângeri, compania a decis să extindă pentru o perioadă deneterminată suportul pentru aceasta.

Totuși, termenul nu a fost destul de lung, deoarece Microsoft a anunțat acum o nouă dată la care vor închide complet versoiunea ”clasică” Skype 7.

Astfel, odată cu trecerea la Skype 8, versiunea nativă a aplicaţiei pentru Windows 10, Microsoft a dorit să închidă vechiul client pentru serviciul său de comunicare. Compania a încurajat toţi utilizatorii să facă update la cea mai nouă versiune, însă mulţi preferă în continuare vechea interfaţă. Începând cu 1 noiembrie însă, aceştia vor trebui să instaleze Skype 8 dacă mai vor să mai beneficieze de serviciile pe care acesta le oferă, conform go4it.ro.

Pe lângă o nouă interfaţă, Skype 8 vine la pachet cu multe funcţii în plus, precum posibilitatea de a realiza apeluri video HD fără abonament Premium, posibilitatea de a înregistra apelurile direct din aplicaţie şi transfer de fişiere mult mai simplu.

De asemenea, aplicaţia este acum similară în design pe toate platformele pe care este disponibilă, asigurând o experienţă de utilizare uniformă, indiferent de dispozitiv.

Comentarii Facebook