Michael Jackson ar fi implinit azi 53 de ani! Ce mesaje au trimis fanii pe retelele de socializare


Michael Jackson ar fi implinit azi 53 de ani si fanii din toata lumea au lansat pe retele de socializare mesaje adresate fostului megastar.

Fanii au trimis franturi din interviurile date de Michael Jackson sau simple mesaje ale acestui:

"Intr-o lume plina de ura, noi trebuie sa indraznim in continuare sa speram. intr-o lume plina de manie, noi trebuie sa indraznim sa aducem alinare. Intr-o lume plina de disperare, noi sa indraznim in continuare sa visam. Intr-o lume plina de neincredere, noi trebuie sa indraznim pe mai departe sa credem".

"Daca intri in aceasta lume stiind ca esti iubit si o parasesti constient de acelasi lucru, poti sa te descurci cu tot ce se intampla in acest interval".

"Atunci cand privetti dincolo de scena, atat cat poti cuprinde, ii zaresti pe oameni. Este un sentiment minunat, dar este insotit de multa durere, multa durere".

"Parintii ne-au invatat intotdeuna sa fim respectuosi si, indiferent ce facem, sa daruim tot ce avem. Sa fim mereu primii, niciodata pe locul doi".

"Intelesul vietii este continut in fiecare exprimare a vietii. Este prezent intr-o infinitate de forme si fenomene existente in toata creatia".

"Sunt fericit sa fiu in viata, sunt fericit sa fiu cine sunt".

"Sunt ca oricine altcineva. Daca ma tai, sangerez. Si devin jenat cu usurinta".

"Am fost un veteran inainte de a fi adolescent".

Michael Jackson a murit in 25 iunie 2009 in urma unei supradoze de propofol, un anestezic puternic, in combinatie cu alte doua sedative, administrate starului pentru a-l ajuta sa adoarma.

Comentarii Facebook