Mesaj pentru cei care-i numesc SATANIȘTI pe tinerii morți în Club Colectiv

 

Cristian Hrubaru, om de radio și realizator al emisiunii ”Cronica Cârcotaşilor”, i-a desființat pe cei care îi numesc sataniști pe tineri morți în Club Colectiv. 

 

Nu pot să-mi iau gândul de la dobitocii ăia şi cretinii ăia care au spus că acei copii au mers în clubul acela să asculte muzică satanică, fapt pentru care am să le transmit că sunt nişte cretini ordinari şi nişte dobitoci, care nu fac altceva să adâncescă durerea. Nu ştiu cum să spun mai bine: Vă f.. în gură, pe româneşte”, a spus Cristi Hrubaru într-un mesaj video postat pe Facebook.

 

În fiecare a zi vieţii noastre să ne gândim cum putem stopa aceste tragedii, aceste întâmplări cutremurătoare petrecute în vinerea acee neagră. Evident, vinovaţii trebuie să plătească, împreună cu politicienii care nu au fost în stare în atâta amar de vreme să dea nişte legi care să facă ca acele cluburi să funcţioneze fără să pună viaţa noastră în pericol. Recunosc că am fost în foarte multe cluburi, în calitate de prezentator, în calitate de spectator, nu am crezut o clipă că viaţa mea este pusă în pericol. Recunosc, nu m-am gândit niciodată la acest lucru. Însă după tragedia asta trebuie să învăţăm foarte multe lucruri. În secunda asta tot ce avem de făcut este să ne mobilizăm şi să strângem cât mai mulţi bani pentru familiile îndurerate. Pe 6 noiembrie la Arenele Romane va fi un con cert rock. Evident, banii strânşi acolo vor merge către cei care au astăzi mare nevoie” a mai transmis Hrubaru.

Comentarii Facebook