Mărioara Murărescu nu mai are motivaţie în lupta cu cancerul


Mărioare Murărescu a fost diagnosticată cu cancer la sân în 2008. După două operaţii şi nenumărate şedinţe de chimioterapie, realizatoarea tv nu mai are nici o motivaţie să lupte cu boala.

La scurt timp după ce şi-a revenit după tratamentele împotriva cancerului, realizatoarea şi moderatoarea emisiunii "Tezaur folcloric", a început din nou să aibă de suferit din cauza cancerului tiroidian.

"N-aş fi reuşit să trec peste acele momente dacă nu îl aveam alături de mine pe fiul meu, Petru. El mi-a dat puterea să lupt pentru viaţa mea", a declarat Mărioara Murărescu, pentru Libertatea.

Vedeta a primit, anul trecut, o veste devastatoare: suferea de cancer tiroidian. A urmat o altă intervenţie chirurgicală şi alte tratamente cu citostatice, în faţa cărora Mărioara Murărescu s-a dat însă bătută: "Nu mai vreau să aud de tratamente, de citostatice. Sunt sătulă. Vreau să mă bucur de familia mea, de nepot, de toţi cei dragi. Am petrecut prea mult timp prin spitale. Am fost puternică toată viaţa mea, dar la un moment dat te lasă curajul, voinţa, nu mai ai motivaţia necesară pentru a continua".

Comentarii Facebook