Joi 29 Octombrie

MAE îi avertizează pe românii care vor să plece în vacanță în Grecia. Ce se întâmplă acum în țarăMinisterul Afacerilor Externe a emnis una avertiment pentru românii care doresc să călătoreasă în Grecia sau să tranziteze ţara, prin care îi anunță că miercuri, 15 iulie, va avea loc o grevă de amploare de 24 de ore. La manifestație vor participa şi lucrătorii din spitalele publice şi din farmacii.

Protestul este organizat de Federaţia Sindicatelor din Domeniul Public (ADEDY) şi va dura 24 de ore. Medicii din spitalele publice şi farmaciştii şi-au anunţat prezenţa.

Astfel, Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetăţenilor români să consulte pagina de Internet www.mae.ro şi reaminteşte faptul că cetățenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă” (poate fi descărcată gratuit din „App Store” şi „Google Play”), care oferă informaţii, recomandări de călătorie şi posibilitatea de a fi alertați, în cazul în care apar situaţii speciale, precum şi serviciul de alertă prin SMS, aferent campaniei de informare „Un SMS îţi poate salva viaţa!”.

.

Comentarii Facebook