Macelarie de lux: 1.700 de lei costa kilogramul de carne de vita


O macelarie de lux a fost inaugurata in Bucuresti, iar clientii trebuie sa scoata din buzunar 1.700 de lei pentru un kilogram de carne de vita.

Macelaria a fost deschisa de Hugo Desnoyer, care este supranumit in Franta "macelarul pentru staruri" si este cunoscut pentru faptul ca furnizeaza carne Palatului Elysée  si celor mai mari restaurante din Paris.

In macelaria Le Boucherie Francaise, prima de acest gen in Bucuresti, a fost investita suma de 150.000 de euro si ar urma sa aiba o cifra de afaceri de 500.000 de euro, anunta zf.ro.

Bucurestenii cu dare de mana pot cumpara specialitati de carne precum vita Aubrac, crescuta pe muntele Aubrac la o altitudine de peste 1000 metri, vita Limousine, cea mai savuroasa carne frantuzeasca, dar si pui De Bresse si de Patis, considerati cei mai buni pui din lume, crescuti cu cereale si ceaiuri pentru digestie.

Pretul pentru un kilogram de vita incepe de la 250 de lei si ajunge pana la 1.700 de lei, pentru sortimentul de carne de vita provenita de la vacile Wagyu, din Japonia.

Comentarii Facebook