Kate Moss agresiva cu Enrique Iglesias

 

Top modelul britanic Kate Moss l-a agresat verbal pe cantaretul Enrique Iglesias, dupa ce acesta i-a dedicat una dintre piesele sale, pe care a interpretat-o la o petrecere organizata in Mexic.

Cantaretul spaniol a fost invitat sa sustina un recital la petrecerea organizata recent in Mexic, cu ocazia celei de-a 60-a aniversari a omului de afaceri britanic Philip Green. In timp ce interpreta cantecul "Hero", unul dintre hiturile sale, Enrique Iglesias a decis ca aceasta melodie este pentru super modelul britanic Kate Moss, invitata la randul ei la acel eveniment, informeaza femalefirst.co.uk.

"Stai dracului departe de mine!", i-a spus modelul britanic lui Enrique Iglesias, care are o relatie de multi ani cu fosta jucatoare de tenis Anna Kournikova.

"Kate Moss. Am fost teribil de indragostit de tine cand eram copil. Fii amabila. Aveam un poster cu tine in camera mea", i-a raspuns cantaretul.

Kate Moss, care s-a casatorit in 2011 cu rockerul Jamie Hince, nu a fost deloc impresionata si a inceput sa arunce in directia artistului spaniol cu apa, bucati de paine si servetele, spre amuzamentul celor prezenti la masa modelului britanic.

Din toata aceasta poveste, Enrique Iglesias a vazut partea amuzanta a situatiei si a inceput sa rada la randul sau, alaturi de ceilalti invitati la petrecere.

Comentarii Facebook