Jaf la o benzinarie Petrom din Satu-Mare! Un barbat cu fata acoperita cu un fular a luat 10 mii de lei, sub amenintarea cutitului!

Potrivit reprezentantilor politiei din Satu-Mare, barbatul are in jur de 30-35 de ani. El a intrat in benzinaria Petrom de p eDrumul Careiului din Satu Mare si a amenintat o angajata cu cutitul. Barbatul i-a cerut sa puna sumele rezultate din incasari, exact inainte ca aceasta sa puna banii in seif.

 

"Azi dimineata,in jurul orei 04.30, politistii satmareni au fost sesizati prin Serviciul National Unic Apeluri de Urgenta 112 despre o talharie la o benzinarie din municipiul Satu Mare. O persoana avand fata acoperita, in varsta de 30-35 de ani, sub amenintarea unui cutit, a deposedat o angajata a benzinariei de o suma de bani, provenita din incasari. Suspectul a parasit incinta magazinului, fiind reperat de o patrula mixta de ordine si siguranta publica aflata in apropiere. Oamenii legii au pornit in urmarirea suspectului, care, pentru a-si asigura scaparea, a intrat in apele raului Someº. in continuare, in cauza se fac activitati investigative pentru identificarea suspectului si tragerea lui la raspundere, sub aspectul savarsirii infractiunii de talharie", a declarat pentru Mediafax purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Satu Mare, inspectorul Ana Lapuste-Malaescu.

Se pare ca barbatul cunostea bine locul, intrucat fapta s-a petrecut in cateva minute. Jaful a fost inregistrat pe camerele de supraveghere.

Comentarii Facebook