Instagram vrea să vândă fotografiile postate de utilizatori

 

Site-ul Instagram, cumpărat în 2012 de Facebook cu suma de un milliard de dolari, ar urma să scoată la vânzare fotografiile postate de utilizatori.

 

Am putea dezvălui informațiile dvs., precum și informații despre cookie-uri, informaţii despre autentificarea pe site, informaţii despre dispozitivul folosit și a datelor de localizare, organizațiilor care ne ajută să vă oferim servicii mai bune şi parteneriilor noştri de publicitate. Pentru a ne ajuta să oferim reclame plătite sau sponsorizate dvs. sunteți de acord ca o companie să ne plătescă pentru a afișa numele dvs. de utilizator şi fotografiile dumneavoastră, fără nicio compensaţie personală”, se arată în noua politică de confidenţialitate a Instagram, conform BBC.

 

Prin această măsură Instagram susține că va colabora mai bine cu Facebook. ”Datorită acestor modificări vom putea să luptăm împotriva spam-ului mai eficient şi vom face sistemul mai rapid. Vom înţelege mai bine modul în care utilizatorii folosesc Instagram”, se arată în acelaşi comunicat.

 

Specialiștii din social media spun că Facebook face o mare greşeală. ”De fiecare dată când Facebook a modificat aceste reguli a dus la revolta utilizatorilor şi a fost nevoit să revină la vechile clauze. Compania se joacă cu intimitatea oamenilor şi ei sunt foarte supăraţi”, a declarat Richard Holway, preşedinte al TechMarketView.  

Comentarii Facebook