Duminica 5 Aprilie

Instagram intră ”în rând” cu restul rețelelor sociale. Ce funcție se va introduce în curând
Mai toate rețelele sociale au adoptat trendul transmisiunilor live, iar mai nou se pare că și Instagram, rețeaua concentrată în principal pe fotografii, va merge în această direcție.

După introducerea clipurilor video şi a poveştilor instante, compania pregăteşte lansarea capabilităţii de transmise video în direct, asemeni celor disponibile deja de mai multe luni în aplicaţia principală Facebook. Se pare că Instagram Live va fi disponibil foarte curând pentru toţi utilizatorii, fiind deja în teste în versiune beta, conform go4it.ro.

Publicaţia T Journal din Rusia a depistat prima dată butonul de transmisii live în aplicaţia Instagram beta pentru Android. Această funcţie apare în partea de sus a ecranului, lângă noua funcţionalitate stories şi este marcată corespunzător cu textul „LIVE”.

Astfel, odată apăsat, această interfaţa Live apare pe tot ecranul, oferind acces la două funcţii importante: „schedule”, care permite programarea unei transmisii live şi „Go Insta!”, care porneşte transmisia. La momentul apariţiei acestui buton în aplicaţie, funcţionalitatea nu era activă.

Momentan, Facebook nu a făcut niciun anunț oficial privind funcțiile de Live pentru Instagram.

Comentarii Facebook