Incident la Mall -ul din Focșani. Un bărbat a fost rănit, dar nu de explozia unui telefon

 

Un bărbat a fost rănit, joi, 8 septembrie, la un mall din Focșani, după ce o bucată din tavan i-a căzut în cap. Inițial s-a anunțat o explozie.

 

Bărbatul a fost lovit de o bucată din izolaţia tavanului unei săli de cinema, scrie Mediafax.

 

Din primele cercetări, este vorba despre un bărbat care a intrat în spaţiul de cinema de la mall, deşi nu era program cu publicul. A fost văzut de femeia de serviciu care a venit şi i-a cerut să părăsească locul, bărbatul nu s-a supus, ea a chemat firma de pază. Au venit mai mulţi agenţi. Bărbatul a devenit recalcitrant. Agenţii au încercat să-l imobilizeze pentru a îl putea scoate afară. La câteva minute după ce a fost imobilizat o bucată din izolaţia tavanului s-a desprins şi s-a prăbuşit atingându-l pe bărbat, dar şi pe unul dintre paznici“, au declarat, pentru MEDIAFAX, oficiali din cadrul Poliţiei Române.

 

De asemenea, din primele cercetări rezultă că nu a fost nicio explozie. ”Sunt cercetări la faţa locului, mai multe echipaje de poliţie. Bărbatul este singurul tansportat la spital, pare a fi în stare de şoc, nu s-a putut colabora foarte bine cu el. Agentul de pază nu a mers la spital, are doar câteva zgârieturi“, mai spun reprezentanţii IGPR.

 

Şeful Ambulanţei Vrancea, Vitalie Beţişor, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că bărbatul nu prezenta arsuri, fiind transportat la spital, conştient.

 

Apelul a venit pe 112, în urma unei presupuse explozii. A fost preluată o persoană, un bărbat de 24 de ani, din comuna Popeşti. Era conştient, cu o leziune facială, fără urme de arsură la nivelul feţei, totuşi. Alte persoane rănite nu sunt. În sala de cinema era singur. A fost predat medicilor din cadrul UPU Focşani“, a declarat, pentru MEDIAFAX, Beţişor.

 

Inițial, adevărul.ro a titrat că la hipermarket-ul Carrefour, din Focșani, oamenii au fost evacuaţi de urgenţă, în urma unei explozii.

 

Directorul Serviciului de Ambulanţă, Vitalie Beţişor, a declarat, că bărbatul rănit, de 30 de ani, are traumatisme faciale uşoare, este conştient, în stare bună şi a spus medicilor că i-a explodat telefonul în faţă.

Comentarii Facebook