Vineri 18 Octombrie

În ce țară costă cel mai puțin un iPhone 7. Cât trebuie să plătească românii pentru noul smartphone Apple
 

 

 

Compania americană Apple a lansat de curând cel mai nou smartphone al lor, iPhone 7, iar device-ul a devenit disponibil pentru precomandă deja în mai multe zone ale globului.


Publicația The Telegraph a realizat și un infografic tarile in care se vinde cel mai ieftin si cel mai scump iPhone 7 din lume.

In mod surprinzator, Ungaria ocupa primul loc in topul tarilor in care un iPhone costa cel mai mult. Vecinii nostri trebuie sa plateasca cu 44% mai mult decat americanii pentru a cumpara acest produs. Astfel, in Ungaria iPhone 7 costa peste 700 de lire sterline, in timp ce in SUA acelasi aparat costa echivalentul a doar 487 de lire, conform yoda.ro.

Pe urmatoarele locuri in topul tarilor unde fanii iPhone sunt pusi la cheltuieli serioase se afla Italia (675 de lire), Rusia, Noua Zeelanda, Irlanda, Franta si Spania.

Cel mai bine stau americani, canadienii (521 lire) si cei din Emiratele Arabe Unite (531 lire).

Totodatăxista si cateva tari undeun iPhone 7 costa mai putin ca modelul 6S. Acestea sunt Rusia, Mexic, China si Hong Kong, iar pentru studiul comparativ a fost luat in calcul un iPhone 7 cu capacitatea de 32GB.

Romania nu a fost inclusa in acest studiu, dar la noi în magazine un iPhone 7 costa 3.499 lei, echivalentul a 667 de lire, în timpă ce pretul pentru un 6S este de 2.799 lei, adica 533 de lire.

Comentarii Facebook