Huidu a ramas fara permis in 2009 pe acelasi drum pe care duminica a omorat doi oameni


Realizatorul TV Serban Huidu a mai avut probleme cu politistii de la rutiera si in 2009, cand a ramas fara permis pe acelasi drum national, pe care duminica dimineata a omorat doi oameni intr-un accident grav.

Vedeta a ramas fara permis la circa un kilometru de locul in care s-a produs accidentul de duminica.

In urma cu doi ani, Serban Huidu conducea un autoturism Alfa Romeo de la Predeal la Brasov si a efectuat o depasire neregulamentara, fiind sanctionat cu o amenda si cu suspendarea permisului.

"Mi s-a suspendat dreptul de a conduce masina pe o perioada de o luna! Unde? Pe dn1 intre Predeal si Brasov. De ce? Am depasit banda continua inaintea unei curbe. Nu am de gand sa contest nici amenda si nici abaterea, sunt ale mele si mi le asum. Am de gand sa contest marlania si rautatea politistilor de la Brasov care in 2008 se comporta mai ceva decat militienii lui Ceasca. (...) Nu contest ca am gresit si ca trebuie sa platesc (oricum daca esti persoana cunoscuta esti vinovat prin definitie), dar sa stai cu radarul ascuns si la panda “poate mai pica ceva” in 2009 e de neconceput. Sectorul de drum nu era periculos, e virajat, nu sunt viteze mari, dar metehnele politistului-militian nu au disparut din pacate! Infatuarea, grobianismul, tratarea smechereasca a soferilor este aceeasi ca acum 20 de ani pentru ca, din pacate, mai trebuie sa treaca o generatie pana sa ne ajunga frumos amenda acasa si daca ai gresit sa poti plati fara a suporta ranjetul de satisfactie al “plotonierului” Martinescu pe care-l propun la avansare. Pe mazga aia de afara mi-a dat inclusiv amenda ca aveam numerele murdare", a scris Huidu pe blogul lui in 2009.

Duminica dimineata, in jurul orei 11.50, Serban Huidu a lovit frontal un autoturism marca Logan care circula regulamentar. Realizatorul TV a intrat in depasire neregulamentara si a omorat doi oameni.

 

Vezi mai jos video de la accident...

VIDEO - Serban Huidu implicat in accident la Brasov, in Timisul de Sus! Doua persoane au murit

Comentarii Facebook