Google îți folosește fața în reclame. Vezi ce trebuie să faci ca să scapi de această problemă


Google a introdus de astăzi o nouă schimbare, destul de controversată. De acum înainte Google va integra numele și fața utilizatorilor în reclamele afișate prietenilor.

Această nousă schimbare a fost dezbătută îndelung, iar o mulțime de utilizatori sunt foarte nemulțumiți de faptul că imaginea lor este folosită pentru a promova diverse produse sau servicii.

Există însă o metodă simplă prin care poți să scapi de această problemă.

În cazul în care astfel de practici vă sperie un pic şi v-aţi dori să nu vă includă, trebuie să accesaţi plus.google.com/settings/endorsements. Pe respectiva pagină trebuie să aveţi grijă să debifaţi mesajul ,,Based upon my activity, Google may show my name and profile photo in shared endorsements that appear in ads” (Plecând de la activitatea mea, Google poate să-mi afişeze numele şi fotografia de profil în menţiunile partajate ce apar în reclame). Pentru a vă descuraja să renunţaţi la această opţiune, la debifare veţi fi întâmpinaţi de un mesaj prin care sunteţi anunţaţi că prietenii voştri nu vor mai beneficia de recomandările voastre, informează playtech.ro.

Comentarii Facebook