Miercuri 24 Aprilie

Google a lansat anul acesta cel mai bun smartphone cu Android de pe piață



Încă de la apariția sistemului de operare Android, Google a lansat pe piață, în parteneriat cu diverși producători, gama de smartphone-uri Nexus.

Până acum, gama Google Nexus se încadra în categoria telefoanelor mid-range, cu specificații destul de ridicate și cea mai ”curată” versiune de Android de pe piață, însă tot existau câteva neajunsuri.

Smartphone-urile Nexus aveau de obicei neajunsuri destul de importante, precum construcție din plastic de proastă calitate, cameră slabă sau lipsa unor funcții vitale, ca și NFC sau 4G. Nexus 6P nu are însă niciunul dintre acestw neajunsuri. Acesta este primul smartphone din această gamă construit de producătorul chinez Huawei și este un succes, afirmă cei de la TheVerge.com, care au numit device-ul drept cel mai bun smartphone cu android de pe piață.

Device-ul are o construcție unibody, din metal, cu mici inserții de plastic, în zona antelor. Acesta are un ecran AMOLED de 5,7 inci, la o rezoluție 2k. Nexus 6P are este ”motorizat” de un procesor Snapdragon 810, tactat la 2GHZ, are 3 GB RAM, 32 GB ROM și rulează o versiune stock de Android 6.0 Marshmallow. Telefonul mai este dotat cu senzor de amprente, USB Type-C cu încărcare rapidă, o cameră principală Sony de 12 MP, ce filmează 4K și slow-motion, dar și o cameră secundară de 8MP.

Gadget-ul pornește de la un preț de 500 dolari, iar multe publicații de specialitate îl consideră a fi chiar cel mai bun smartphone existent pe piață.

Comentarii Facebook