Luni 30 Noiembrie

Gigi Becali vrea să înceapă o viață nouă: ”Temniţa e cel mai bun lucru din viaţa mea”Gigi Becali a vorbit, duminică, la ieșirea de la slujbă, în ultima sa zi de permisie, despre schimbările petrecute în viața sa de când este la închisoare.

Afaceristul spune că vrea să înceapă o viață nouă, precizând că de acum este ”Gheorghe Becali”.

Patronul stelist a mai precizat că își va da toată averea lui Hristos și că de acum va face numai bine.

"Plâng fetele că sunt filmate, în toate poziţiile. Şi nu le pot ajuta. Ce să fac, eu ce am făcut rău, Dumnezeu să mă ierte...(...)

Nu puteam să trec pe lângă voi (n.r. presa) fără să mă opresc. Mulţumesc lui Dumnezeu că mi-a dat dragostea asta.

Am început o nouă viaţă care se numeşte Gheorghe Becali. Îl caut pe Hristos, oriunde este el, caut mântuirea. Pe cei bolnavi, pe cei dezbrăcaţi..toată averea mea o dau lui Hristos.

Mi-e ruşine cînd văd la televizor ce făceam. Nu sunt mândru de mine. Şi dacă mi-e ruşine, nu mai fac. Eu nu mai fac rău la oameni, eu fac doar bine...cum să mai stau altfel în lumea asta?

Cel mai greu e că nu îţi vezi familia. Iustin Pârvu zice că cine n-a fost în temniţă nu ştie a se ruga. Eu nu ştiam să mă rog, nu ştiam ce înseamnă mântuirea. Temniţa e cel mai bun lucru din viaţa mea...ce înseamnă doi ani de lipsire de libertate faţă de viaţa veşnică? Eu nu ştiam ce înseamnă fără arest", a explicat Becali, la ieşirea de la slujba de duminică de la biserica construită de acesta în Pipera, potrivit realitatea.net.

.

Comentarii Facebook