Gigi Becali a fost amendat cu 2.000 de lei pentru jigniri aduse femeilor


Gigi Becali a fost amendat de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD) cu 2.000 de lei pentru declaratii jignitoare la adresa femeilor.

CNCD l-a sanctionat pe pentru declaratiile facute, in 29 iunie, intr-o emisiune la Antena 2, cand si postul de televiziune a fost sanctionat de CNA, scrie realitatea.net.

"Daca barbatul insala, femeia nu are voie sa divorteze. Dumnezeu a spus ca barbatul e barbat si femeia curva", a afirmat Becali, la emisiunea Agentul VIP.

Vezi alte declaratii ale omului de afaceri:

"Nu sunt adeptul inselarii, sa inseli. Sunt adeptul sa fii un om fidel. Si tineti minte lucrurile astea: barbatul care insala e smecher, iar femeia care insala este curva".

"Barbatul care insala scoate palaria, o scutura si pleaca si isi face, cum ar veni, chiar nevoia. Femeia nu poate sa zica iti dau 1.000 de euro ca sa faci sex cu mine la un barbat. Un barbat poate sa dea 1.000 de euro la femei, face sex si pleaca. O femeie nu poate cumpara un barbat, o femeie trebuie sa simta, trebuie sa stranga un barbat in brate. (...) Un barbat care umbla cu 50 de femei... bine, nu ma refer chiar la unul casatorit, ma refer la cei necasatoriti... un barbat care e necasatorit si are mai multe femei, 52, e un barbat destept, un barbat smecher. O femeie care are 50 de barbati este curva. O femeie care isi insala barbatul numai cu un singur barbat este curva. Un barbat care isi insala nevasta cu o singura femeie e un accident".

"Dumnezeu spune ca este pacat si nu face deosebire din punctul de vedere al pacatului si la barbat, si la femeie. Dar fii atent, din punctul de vedere al lui Dumnezeu, legea lui. Un barbat face pacat daca insala, dar femeia nu are motiv si nu are dreptul sa se desparta de barbat daca insala. Dar barbatul este absolvit de vina daca se desparte de femeia care insala si care de fapt este curva. (...). Singurul motiv pentru care un barbat se poate desparti de o femeie este numai daca este curva. Daca ea are un accident si nu mai are totul, ori ramane chioara, fara picior, fara mana, esti obligat toata viata sa o intretii pentru ca ai ales-o si te duci cu ea pana la moarte. (...) Deci: Dumnezeu spune ca barbatul e barbat si femeia curva".

Comentarii Facebook