Miercuri 28 Septembrie

Gadget-ul perfect pentru studenți, pixul care îți înregistrează cursurile VIDEOUn nou gadget a devenit popular printre studenți. Este vorba despre un pix capabil să facă înregistrări audio și să trimită notițele tale direct pe laptop sau pe tabletă.

Livescribe Sky pen este un gadget foarte apreciat printre studenţi, deoarece asigură înregistrarea în formă audio a cursurilor predate şi le sincronizează cu notiţele pe care le luăm în formă scrisă. Mai târziu, putem consulta notiţele păstrate şi completa micile scăpări ascultând porţiunea relevantă din cursul predat, aşa cum a fost rostită de profesor.

 Deşi ideea de bază era foarte bună, versiunile mai vechi ale pixului Livescribe aveau de suferit de pe urma unei implementări slabe pe partea de software. Producătorul oferea o aplicaţie greoaie şi necesita conectarea fizică a dispozitivului ori de câte ori aveam nevoie să consultăm materialele înregistrate. Livescribe Sky pen scapă însă de toate aceste probleme, adoptând un hardware nou şi aplicaţie de control cu mai multă flexibilitate, scrie go4it.roCitește mai mult pe go4it.ro
Comentarii Facebook