Folosești WhatsApp și Skype? Ce se întâmplă cu traficul tău



Aplicațiile ce efectuează convorbiri telefonice prin intermediul internetului sunt o variantă foarte utilă pentru cei care doresc să țină legătura cu prietenii din străinătate sau atunci când s-au terminat minutele incluse în abonament.

Totuși, trebuie luat în calcul și faptul că acestea pot consuma un volum destul de mare din traficul de date, astfel că te poți trezi cu costuri suplimentare din alte părți.

Cei de la Android Authority au investigat 10 aplicatii gratuite cu care se pot efectua convorbiri pentru a vedea care sunt cele care consuma cel mai mult, dar si cel mai putin. In lista veti gasi aplicatii populare precum Sky, Viber sau WhatsApp, precum si cateva regionale precum Line sau Nimbuzz, scrie yoda.ro.

Aceștia au efectuat câte 3 convorbiri de câte un minut cu cele 10 aplicații testate, pentru a avea un rezultat cât mai precis.

În cadrul testelor au fost folosite conexiuni 4G, cele mai noi versiuni ale aplicațiilor, descărcate din Play Store, dar și aceeași versiune de Android.

Comentarii Facebook