Florin Chilian, despre "Vocea Romaniei": "Smiley si Moga sunt de la pacanele, Brenciu e un muzician si Loredana este singura vedeta!"


Florin Chilin a desfiintat emisiunea "Vocea Romaniei", spunand ca doi dintre antrenorii din concurs nu au nicio legatura cu muzica.

"M-am uitat acum prima data la astia de au inventat manelele si vrajitoarele si stirile de la ora 5 cu copii facuti bucati de imbecili pentru care acestia deveneau cadavre... Da ma, la Pro-TV... Am vazut asa: Loredana - Diva inamorata - singura vedeta a Romaniei care a sustinut cu vocea si talentul ei toata emisia. Am mai vazut un muzician: Horia Brenciu si am mai vazut doi baieti de la pacanele sau ce...va ca numai de muzica nu-s buni. Erau ocupati cu onomatopeele ca de cantat e greu. Despre concurenti nu spun nimic pentru ca din nefericire si-au blocat viitorul muzical si poate nu numai in urmatorii 5 ani pentru ca ce-au semnat ei acolo e de catafalc, basca, au semnat cu ceva de muzica (o casa de productie) care nu prea exista...", a scris Florin Chilian pe pagina lui personala de Facebook.

 

Stefan Stan a castigat Vocea Romaniei

Comentarii Facebook