Fiul nelegitim al lui Sergiu Nicolaescu cere oprirea incinerării

 

Fiul nelegitim al regizorului Sergiu Nicolaescu a depus la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti o contestaţie prin care cere suspendarea procedurii de incinerare. 

 

Mama mea nu a încercat să facă publică această informaţie, întrucât suntem o familie onestă. Am depus o cere pentru stabilirea paternităţii față de defunctul Sergiu Nicolaescu, iar singura probă care ar putea dovedi o astfel de paternitate riscă să fie distrusă pentru totdeauna prin procedura incinerării dorite de soția supraviețuitoare”, scrie într-un document prezentat de România TV.

 

Am aflat de la început de la mama mea că sunt fiul cunoscutului regizor", mai scrie acesta, în document. 

 

Doctorii au declarat că probele ADN există deja în spital. ”Doctorii i-au prelevat ADN regizorului cât a fost în spital”, a declarat Florin Tudose. 

 

Iolanda Nicolaescu, sora marelui regizor Sergiu Nicolaescu, a spus că ”incinerarea a fost ideea fratelui meu. Am vorbit cu el de o viaţă să fie incinerat. Şi unchiu-miu a dorit acest lucru, şi el a spus că vrea tot aşa ca unchiul meu. Nu daţi vina pe nevastă şi pe nu ştiu ce. Nu vă luaţi după bârfe”.

 

Trupul neînsufleţit al regizorului Sergiu Nicolaescu va fi incinerat sâmbătă, la ora 12.00, la crematoriul Vitan Bârzeşti din Bucureşti. Incinerarea va avea loc într-un cadru restrâns, nefiind permis accesul presei.

 

Sergiu Nicolaescu a murit, joi, la Spitalul Elias.

 

 

Comentarii Facebook