FARSA unor părinți. Și-au băgat în sperieți fiica

 

O tânără din Târgu Jiu a fost victima unei farse cumplite, făcută chiar părinţii săi.

 

Aflată în alt oraş la studii, fata a aflat că locuința părinţilor a fost vândută, o mătuşă a murit, toate lucrurile ei au fost donate şi că este căutată de un cămătar fioros.

 

Părinţii s-au răzbunat, după ce au primit din partea ei o scrisoare în care fata îi anunţa că este însărcinată şi că a fugit cu noul iubit. Mai mult, le spunea că acesta are SIDA, este consumator de marijuana şi că locuiesc împreună într-o rulotă.

 

Părinţii au aflat că este o farsă și au respirat ușurați. Hotărâți să se răzbune, ei i-au trimis fetei o scrisoare prin care o anunţau că au cumpărat o casă nouă, pentru care au luat un împrumut de la un cămătar. Acesta însă - povesteşte mama în scrisoare - o caută acum furios pe fată, pentru că ei ar fi rămas în urmă cu plata datoriei.

 

Mai mult decât atât, mama îi spune fetei în scrisoare că toate lucrurile ei au fost donate către un orfelinat, că tatăl lucrează acum ca îngrijitor la un cimitir, dar şi că o mătuşă a murit în urma consumului excesiv de alcool, conform româniatv.net.

Comentarii Facebook