Sambata 3 Decembrie

Elena Udrea vrea sa faca un copil


Elena Udrea a anuntat ca incearca de aproximativ doua luni sa isi pun aordine in vita si sa gaseasca timp pentru a face un copil.

"Mi se pare o responsabilitate foarte mare. Nu poti sa te inhami la asta decat in momentul in care esti sigur ca poti sa o faci foarte bine si cand ai foarte mult timp la dispozitie. Cred ca este momentul", a spus Udrea, la o emisiune a Realitatea TV.

Fostul ministru a spus ca este emotiva, dar nu in ceea ce priveste viata politica sau in activitatea profesionala.

"Mai plang de emotie, plang la filme, culmea, din ce in ce mai des. incep sa ma gandesc ca oamenii cu cat inainteaza in varsta devin mai sensibili, probabil ca asta e, pentru ca ma surprind din ce in ce mai emotionata de tot felul de filme. in rest, din cauza a ceea ce se intampla in politica sau in viata mea profesionala nu am plans niciodata", a declarat Elena Udrea.

"Eu am aceiasi prieteni pe care ii aveam si acum zece ani, cu ei ma simt cel mai bine si daca vreau sa am un moment in care sa ma relaxez imi sun prietenii. (...) Nu prea am acceptat sa ma schimb eu. Mai ales in politica femeilor li se ofera tipare. Trebuie sa intri intr-un tipar: sa fii asa, sa te comporti asa si atunci esti acceptat. Eu am refuzat sa fiu altceva decat ceea ce sunt pentru ca, pe fond, eu m-am gandit ca, pana la urma, oamenii vor judeca dupa ceea ce fac, nu numai dupa culoarea parului sau inaltimea tocurilor", a mai spus Udrea.

Comentarii Facebook