Elan Schwartzenberg a confirmat ca a achizitionat 92% din actiunile Realitatea TV! Sebastian Ghita spune ca acesta nu se poate implica in management!

Elan Schwartzenberg, fostul sot al Mihaelei Radulescu a confirmat astazi pentru Mediafax ca a preluat vineri 92% din actiunile Realitatea TV. Actualul manager al RTV, Sebastian Ghita, spune, insa, ca Elan Schwartzenberg nu se va putea implica in management.

 

Numele lui Elan Schwartzenberg in postura de manager al Realitatea TV este vehiculat de peste o luna.  Inca din 27 martie, in ziua in care a avut loc prima altercatie intre Sorin Ovidiu Vintu si Sebastian Ghita ImpactNews a scris ca Elan Schwartzenberg ar putea sa il inlocuiasca pe Sebastian Ghita. 

 

Intrebat de Mediafax cum comenteza anuntul ca Elan Schwartzenberg a preluat Realitatea TV, Sebastian Ghita a declarat: "Domnul Elan Schwartzenberg nu poate sa fie managerul Realitatea. El nu poate sa fie implicat in managementul Realitatea" si ca el va fi cel care va conduce Realitatea, in baza contractului de management incheiat intre Asesoft si Realitatea Media.

 

Citeste si

Elan Schwartzenberg, fostul sot al Mihaelei Radulescu, preia Realitatea de Vantu

Comentarii Facebook